Afscheid 2018

Bij een nieuwe raadsperiode hoort helaas ook het afscheid van enkele raadsleden en commissieleden.
Of dit afscheid van korte of lange duur is zal moeten blijken maar voorlopig dankt Lokaal Belang de inzet van deze mensen die stuk voor stuk van grote waarde zijn geweest voor de partij en voor de gemeente Maasgouw.

Deel dit bericht

Tom van Herten
Tom van HertenRaadslid
Tom heeft al voor de verkiezingen besloten zich niet langer beschikbaar te stellen als kandidaat. Eigenlijk was er maar één persoon die dit gemis kan opvangen en dat is niemand minder dan zijn vrouw Miriam. Zelfs het in ontvangst nemen van de flessen wijn nam zij al voor haar rekening.
Eugene van Basten Batenburg
Eugene van Basten BatenburgBestuurslid
Eugene heeft ondertussen de respectabele leeftijd van 92 jaar bereikt en gaat het “eens wat rustiger aan” doen.
Marc Hilkens
Marc HilkensRaadslid
Marc greep deze keer net naast een raadszetel. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zal ongetwijfeld in een andere rol betrokken blijven bij LB.
Rob Cretskens
Rob CretskensRaadslid
Rob besloot zich niet herkiesbaar te stellen zodat hij zich volledig kan gaan richten op zijn werk in Den Haag. Voorlopig zal hij dus niet terugkeren maar wie weet ooit (met een schat aan Haagse ervaring rijker)?
Sjors Blomen
Sjors BlomenRaadslid
Sjors pakte geen rechtstreekse raadszetel en zit nog “in de wachtrij” voor de komende raadsperiode.
Jos Verheesen
Jos VerheesenCommissielid
Jos koos ervoor om niet als kandidaat aan de gemeenteraadsverkiezingen mee te doen. Zodanig komt er een einde aan zijn commissiewerk voor LB en kunnen de ambtenaren van Maasgouw opgelucht ademhalen.
Ger Reijners
Ger ReijnersRaadslid
Ger zwaait na 44 jaar politiek toneel af als raadslid. 5 burgemeesters en 2 gemeentelijke fusies later is de motivatie echter nog lang niet op en hij belooft dan ook namens Lokaal Belang terug te keren in een andere functie.

Wilt u ook lid worden van Lokaal Belang?

Neem contact met ons op