Ger Reijners ontvangt de Maasgouw Sculptuur

Ter gelegenheid van zijn afscheid als raadslid van de gemeente Maasgouw heeft burgemeester Strous op vrijdag 27 april 2018 de Maasgouw Sculptuur uitgereikt aan de heer G.(Ger) H.J. Reijners.

“Alles wat ik gedaan heb, heb ik graag gedaan”

Onder toeziend oog van vrienden, familie en andere belangstellenden mocht Ger de “De Druppel” in ontvangst nemen. Ger Reijners heeft zich gedurende 44 jaar onafgebroken ingezet als volksvertegenwoordiger. Van 1974 tot 1991 als raadslid van de voormalige gemeente Linne (waarvan 12 jaar als wethouder). Van 1991 t/m 2006 als raadslid van de voormalige gemeente Maasbracht en sinds de herindeling in januari 2007 was de heer Reijners raadslid van de gemeente Maasgouw.

Ook zijn maatschappelijke betrokkenheid bij diverse instanties in de kern Linne is aanleiding voor het uitreiken van de Sculptuur.

De Maasgouw Sculptuur

De Maasgouw Sculptuur wordt ‘bij bijzondere gelegenheden’ uitgereikt aan speciale gasten of aan inwoners die iets bijzonders hebben betekend of nog steeds betekenen en een positieve kracht zijn voor de gemeente Maasgouw.

De Maasgouw Sculptuur (of ‘druppel’) staat voor het water; het water van de Maas als verbindende factor binnen onze gemeente en water als belangrijke bron om te kunnen leven. De verbindende rol die een volksvertegenwoordiger heeft legt de relatie met deze ‘druppel’.

Deel dit bericht

Wilt u ook lid worden van Lokaal Belang?

Neem contact met ons op