Ad van Dam

Woonplaats: Linne
a.vandam@gemeentemaasgouw.nl

Ad van Dam

Ad van Dam, 67 jaar, geboren in Heel en sinds 1979 woonachtig in Linne.

Mijn gezin bestaat uit 3 uitwonende kinderen en 3 kleinkinderen. Sinds 2019 ben ik weduwnaar, momenteel heb ik een latrelatie. In mijn werkzame leven was ik actief op financieel economisch gebied. Sinds juli 2019 ben ik met pensioen.

Maatschappelijk ben ik nauw betrokken als vrijwilliger bij de  ANWB, FNV Belastingservice, TWC De Lekke Tube en als dijkwacht. Ook op cultureel gebied doe ik vrijwilligerswerk bij het Limburg Festival.

Hopelijk mag ik een derde raadsperiode vervullen, welke ik net als de vorige periodes met veel enthousiasme en daadkracht zo goed mogelijk wil invullen. Heb in de achterliggende periode een brede kennis opgebouwd op velerlei gebied welke ik goed kan en wil gebruiken in de komende raadsperiode.

Goed contact met de burgers vind ik erg belangrijk en wil er dan ook voor zorgen dat er in de kernen van Maasgouw een vitale gemeenschap is, vooral op het gebied van wonen en duurzaamheid.

Luisteren wat er speelt en opkomen voor de burgers is mijn streven, daar zal ik mij voor inzetten.