Ad van Dam

Ad van Dam, 65 jaar oud en sinds 1979 woonachtig in Linne en geboren in Heel. Weduwnaar met 3 uitwonende kinderen en 2 kleinkinderen. Sinds juli 2019 ben ik met pensioen gegaan na een werkzaam leven op financieel-economisch gebied. Voor gedane vrijwilligersactiviteiten ben ik in 2013 reeds geridderd maar nog steeds actief als provinciaal consul Limburg ANWB, consulent Belastingservice FNV Roermond, penningmeester Toer Wielerclub De Lekke Tube Linne en dijkwacht Waterschap Limburg. Voor mij is dit de tweede raadsperiode welke ik met veel enthousiasme zo goed mogelijk probeer in te vullen. Dankzij mijn brede interesses ben ik ingedeeld bij de werkgroep Veiligheid en klankbordgroep Westrom. Mijn kennis op financieel-economisch gebied zal ik natuurlijk ook gebruiken bij de Commissievergaderingen en Raadsvergaderingen. Bij de themabijeenkomsten en overige bijeenkomsten ben ik een trouw deelnemer om zoveel mogelijk op de hoogte te blijven wat er zich allemaal afspeelt in onze gemeente. De komende periode zal ik de burgers van de gemeente Maasgouw zo goed als mogelijk vertegenwoordigen en opkomen voor hun belangen.

Wilt u ook lid worden van Lokaal Belang?

Neem contact met ons op