Blijf op de hoogte van Lokaal Belang

Het laatste nieuws

We houden u graag op de hoogte over alles wat wij als Lokaal Belang doen in Maasgouw! Op deze manier blijft u up-to-date van het laatste nieuws en de aankondigingen van onze partij.

 • Published On: 2 juni 2022

  Op woensdag 1 juni 2022 is Gerrit Vervoort in afwezigheid unaniem gekozen tot lid van het bestuur van Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 2 juni 2022

  Woensdag 1 juni is tijdens de algemene ledenvergadering afscheid genomen van scheidend raadsleden Erik Vrinzen en Gerrit Vervoort en wethouder Johan Lalieu.

  Lees meer
 • Published On: 1 juni 2022

  De gemeenteraad in Maasgouw is akkoord met de parkeerplaats voor duizend voertuigen bij dagstrand Fun Beach in Panheel. De wijziging van het bestemmingsplan werd dinsdag vrijwel unaniem aangenomen.

  Lees meer
 • Published On: 1 juni 2022

  Dinsdag 31 mei zijn 4 leden van Lokaal Belang toegetreden tot de commissie. Gezamenlijk zullen zij de fractie ondersteunen in het kritisch doorlezen van raadstukken en het bevragen van de portefeuillehouders, bovendien vormen ook zij een aanspreekpunt voor de inwoners van Maasgouw .

  Lees meer
 • Published On: 17 mei 2022

  Bert Impelmans is de nieuwe fractievoorzitter van Lokaal Belang, hij volgt Sjors Blomen op die op 16 mei werd geïnstalleerd als wethouder van gemeente Maasgouw. Bert was voorheen vicefractievoorzitter, die taak gaat nu naar Dennis Stratermans.

  Lees meer
 • Published On: 16 mei 2022

  Op 16 mei zijn Anouk van den Bergh en Roy Maassen namens Lokaal Belang toegetreden tot de gemeenteraad van Maasgouw.

  Lees meer