Mark Hilkens

Woonplaats: Linne

Marc Hilkens

Goedendag! Mijn naam is Marc Hilkens en ik ben van ‘bouwjaar’ 1974. Samen met mijn vrouw en dochter woon ik sinds 2013 in Linne; daarvoor woonde ik in Wessem. Ik ben werkzaam bij PostNL en ben daar actief in de Centrale Ondernemingsraad PostNL en in de Ondernemingsraad Operations. Verder ben ik actief voor vakbond FNV als medeonderhandelaar voor de Cao voor PostNL en ben ik actief in meerdere FNV verenigingsorganen.

In het verleden ben ik gemeenteraadslid in de gemeente Heel en in Maasgouw geweest. Momenteel ben ik actief als commissielid van de raadscommissie van Maasgouw. In mijn vrije tijd ben ik behalve voor de FNV ook actief als lid van de Bondsraad van de Consumentenbond en maak ik deel uit van het bestuur van Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Linne. Ook ben ik de verenigingsvoorzitter van Lokaal Belang. Ik beschrijf mezelf als energiek, leergierig, communicatief, activerend, teamspeler, resultaatgericht, integer en creatief.

Persoonlijk waardeer ik het in de partij Lokaal Belang dat deze partij onafhankelijk is van de landelijke politieke partijen. Ook staat de leefbaarheid in al onze kernen centraal en verder is Lokaal Belang gemakkelijk bereikbaar voor burgers en bedrijven.