Maandag 16 mei zijn Sjors Blomen en Math Wilms beëdigd tot wethouders van de gemeente Maasgouw nadat de gemeenteraad eerder het coalitieakkoord had aangenomen.

Sjors (1985) is afkomstig uit Thorn en was tot op heden werkzaam als Industrialisatie Ingenieur bij Philips, daarnaast zat hij de afgelopen 8 jaar in de raad waarvan de laatste 2 jaar als fractievoorzitter.

Math (1957) woont in Maasbracht en is sinds 2014 wethouder bij gemeente Maasgouw. Daarvoor was hij ook al 1 periode wethouder en 3 periodes raadslid zowel in Maasgouw als de vroegere gemeente Maasbracht.

Met het benoemen van 2 wethouders uit de fractie Lokaal Belang komen er 2 raadszetels vacant. Ook zal er een nieuwe fractievoorzitter komen ter vervanging van Sjors Blomen.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 27 januari 2023

  Dinsdag 24 januari is Roy Maassen door de fractieleden van Lokaal Belang gekozen als nieuwe vicefractievoorzitter. Met het vertrek van Dennis Stratermans was deze rol vrijgekomen.

  Lees meer
 • Published On: 21 december 2022

  Dinsdagavond 20 december is Britt Corstjens-Stoks toegetreden tot de gemeenteraad van Maasgouw nadat Dennis Stratermans afscheid had genomen.

  Lees meer
 • Published On: 21 december 2022

  Dinsdagavond 20 december heeft de raad van Maasgouw afscheid genomen van ons raadslid Dennis Stratermans.

  Lees meer