Maandag 16 mei zijn Sjors Blomen en Math Wilms beëdigd tot wethouders van de gemeente Maasgouw nadat de gemeenteraad eerder het coalitieakkoord had aangenomen.

Sjors (1985) is afkomstig uit Thorn en was tot op heden werkzaam als Industrialisatie Ingenieur bij Philips, daarnaast zat hij de afgelopen 8 jaar in de raad waarvan de laatste 2 jaar als fractievoorzitter.

Math (1957) woont in Maasbracht en is sinds 2014 wethouder bij gemeente Maasgouw. Daarvoor was hij ook al 1 periode wethouder en 3 periodes raadslid zowel in Maasgouw als de vroegere gemeente Maasbracht.

Met het benoemen van 2 wethouders uit de fractie Lokaal Belang komen er 2 raadszetels vacant. Ook zal er een nieuwe fractievoorzitter komen ter vervanging van Sjors Blomen.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 10 november 2022

  Fractievoorzitter Bert Impelmans leest de Algemene Beschouwingen en dient enkele moties en amendementen in namens Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 13 juli 2022

  Lokaal Belang heeft dinsdagavond 12 juli tegen de komst van een natuurbegraafplaats in Ohé en Laak gestemd. Het principeverzoek is verworpen.

  Lees meer
 • Published On: 13 juli 2022

  Lokaal Belang heeft dinsdagavond 12 juli tegen de komst van 50 extra camperplaatsen in Ohé en Laak gestemd. Het principeverzoek is verworpen.

  Lees meer