Maandag 16 mei zijn Sjors Blomen en Math Wilms beëdigd tot wethouders van de gemeente Maasgouw nadat de gemeenteraad eerder het coalitieakkoord had aangenomen.

Sjors (1985) is afkomstig uit Thorn en was tot op heden werkzaam als Industrialisatie Ingenieur bij Philips, daarnaast zat hij de afgelopen 8 jaar in de raad waarvan de laatste 2 jaar als fractievoorzitter.

Math (1957) woont in Maasbracht en is sinds 2014 wethouder bij gemeente Maasgouw. Daarvoor was hij ook al 1 periode wethouder en 3 periodes raadslid zowel in Maasgouw als de vroegere gemeente Maasbracht.

Met het benoemen van 2 wethouders uit de fractie Lokaal Belang komen er 2 raadszetels vacant. Ook zal er een nieuwe fractievoorzitter komen ter vervanging van Sjors Blomen.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 12 april 2024

  Tijdens de ledenvergadering van woensdag 10 april werd commissielid Maarten Aalders uit Linne gekozen tot nieuw bestuurslid van Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 8 april 2024

  “Lokaal Belang zie ik als solide partij met gedegen standpunten en respectvol optreden. Ook de positieve insteek spreekt mij enorm aan. Samen gaan we verder bouwen aan Maasgouw.”

  Lees meer
 • Published On: 30 maart 2024

  Fijne paasdagen

  Lees meer