Woensdag 1 juni is tijdens de algemene ledenvergadering afscheid genomen van scheidend raadsleden Erik Vrinzen en Gerrit Vervoort en wethouder Johan Lalieu.

Erik was gedurende 1 raadsperiode raadslid namens Lokaal Belang en stortte zich vanwege zijn financiële achtergrond voornamelijk op de gemeentelijke begroting en vervulde ook een rol bij de auditcommissie.

Gerrit was 12 jaar lang raadslid waarvan 6,5 jaar fractievoorzitter namens Lokaal Belang. Vanwege zijn achtergrond als politiechef kon hij goed bijdragen aan discussies over de veiligheidsregio, handhaving en de hulpdiensten. Bovendien was hij als echte Wessemse verenigingsman betrokken in alle lagen van de samenleving.

Johan is vijftien jaar lang wethouder geweest en heeft een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de gemeente en de regio Midden-Limburg op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, economie en toerisme. Voordat hij wethouder werd in Maasgouw was Johan onder andere actief als raadslid in Thorn, bestuurslid van Harmonie St. Michaël Thorn en voorzitter van de ondernemingsraad Wilma Bouw

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 12 april 2024

  Tijdens de ledenvergadering van woensdag 10 april werd commissielid Maarten Aalders uit Linne gekozen tot nieuw bestuurslid van Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 8 april 2024

  “Lokaal Belang zie ik als solide partij met gedegen standpunten en respectvol optreden. Ook de positieve insteek spreekt mij enorm aan. Samen gaan we verder bouwen aan Maasgouw.”

  Lees meer
 • Published On: 30 maart 2024

  Fijne paasdagen

  Lees meer