Woensdag 1 juni is tijdens de algemene ledenvergadering afscheid genomen van scheidend raadsleden Erik Vrinzen en Gerrit Vervoort en wethouder Johan Lalieu.

Erik was gedurende 1 raadsperiode raadslid namens Lokaal Belang en stortte zich vanwege zijn financiële achtergrond voornamelijk op de gemeentelijke begroting en vervulde ook een rol bij de auditcommissie.

Gerrit was 12 jaar lang raadslid waarvan 6,5 jaar fractievoorzitter namens Lokaal Belang. Vanwege zijn achtergrond als politiechef kon hij goed bijdragen aan discussies over de veiligheidsregio, handhaving en de hulpdiensten. Bovendien was hij als echte Wessemse verenigingsman betrokken in alle lagen van de samenleving.

Johan is vijftien jaar lang wethouder geweest en heeft een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de gemeente en de regio Midden-Limburg op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, economie en toerisme. Voordat hij wethouder werd in Maasgouw was Johan onder andere actief als raadslid in Thorn, bestuurslid van Harmonie St. Michaël Thorn en voorzitter van de ondernemingsraad Wilma Bouw

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 27 juli 2023

  Coalitie Maasgouw verder zonder VVD

  Lees meer
 • Published On: 11 april 2023

  Onlangs bracht de fractie van Lokaal Belang een werkbezoek aan de stichting kledingbank Limburg.

  Lees meer
 • Published On: 2 april 2023

  Woensdag 29 maart is Erik Vrinzen tijdens de algemene ledenvergadering gekozen tot nieuwe penningmeester van Lokaal Belang.

  Lees meer