Op 16 mei zijn Anouk van den Bergh en Roy Maassen namens Lokaal Belang toegetreden tot de gemeenteraad van Maasgouw.

Anouk (1999) woont in Maasbracht en studeert op dit moment nog Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Maastricht, ook is ze werkzaam als beleidsmedewerker Ruimtelijke Besluiten voor de gemeente Sittard-Geleen.

Roy (1975) komt uit Ohé en Laak, in het dagelijks leven is hij werkzaam als Operationeel Manager bij ZekerHeuts (financiële dienstverlening) en Roy draagt zijn steentje bij in het verenigingsleven van Ohé en Laak en daarbuiten.

De twee raadszetels die vrijkwamen voor Anouk en Roy waren het gevolg van de benoeming van Sjors Blomen en Math Wilms tot wethouders namens Lokaal Belang.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 10 november 2022

  Fractievoorzitter Bert Impelmans leest de Algemene Beschouwingen en dient enkele moties en amendementen in namens Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 13 juli 2022

  Lokaal Belang heeft dinsdagavond 12 juli tegen de komst van een natuurbegraafplaats in Ohé en Laak gestemd. Het principeverzoek is verworpen.

  Lees meer
 • Published On: 13 juli 2022

  Lokaal Belang heeft dinsdagavond 12 juli tegen de komst van 50 extra camperplaatsen in Ohé en Laak gestemd. Het principeverzoek is verworpen.

  Lees meer