Bert Impelmans is de nieuwe fractievoorzitter van Lokaal Belang, hij volgt Sjors Blomen op die op 16 mei werd geïnstalleerd als wethouder van gemeente Maasgouw. Bert was voorheen vicefractievoorzitter, die taak gaat nu naar Dennis Stratermans.

Bert (1961) woont in Heel en is in het dagelijks leven werkzaam bij Daelzicht binnen “gedragscomplex”, ook is hij voorzitter van de ondernemingsraad. Ook is hij actief in het Heelse verenigingsleven. Sinds 2018 is hij raadslid.

Dennis (1972) woont in Wessem en is in het dagelijks leven werkzaam bij de gemeente Echt-Susteren binnen het vastgoed, ook is hij parttime militair bij de Koninklijke Marine en uiteraard ook betrokken bij Wessemse verenigingen. In 2022 is hij verkozen voor zijn eerste termijn als raadslid.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 10 november 2022

  Fractievoorzitter Bert Impelmans leest de Algemene Beschouwingen en dient enkele moties en amendementen in namens Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 13 juli 2022

  Lokaal Belang heeft dinsdagavond 12 juli tegen de komst van een natuurbegraafplaats in Ohé en Laak gestemd. Het principeverzoek is verworpen.

  Lees meer
 • Published On: 13 juli 2022

  Lokaal Belang heeft dinsdagavond 12 juli tegen de komst van 50 extra camperplaatsen in Ohé en Laak gestemd. Het principeverzoek is verworpen.

  Lees meer