Bert Impelmans is de nieuwe fractievoorzitter van Lokaal Belang, hij volgt Sjors Blomen op die op 16 mei werd geïnstalleerd als wethouder van gemeente Maasgouw. Bert was voorheen vicefractievoorzitter, die taak gaat nu naar Dennis Stratermans.

Bert (1961) woont in Heel en is in het dagelijks leven werkzaam bij Daelzicht binnen “gedragscomplex”, ook is hij voorzitter van de ondernemingsraad. Ook is hij actief in het Heelse verenigingsleven. Sinds 2018 is hij raadslid.

Dennis (1972) woont in Wessem en is in het dagelijks leven werkzaam bij de gemeente Echt-Susteren binnen het vastgoed, ook is hij parttime militair bij de Koninklijke Marine en uiteraard ook betrokken bij Wessemse verenigingen. In 2022 is hij verkozen voor zijn eerste termijn als raadslid.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 12 april 2024

  Tijdens de ledenvergadering van woensdag 10 april werd commissielid Maarten Aalders uit Linne gekozen tot nieuw bestuurslid van Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 8 april 2024

  “Lokaal Belang zie ik als solide partij met gedegen standpunten en respectvol optreden. Ook de positieve insteek spreekt mij enorm aan. Samen gaan we verder bouwen aan Maasgouw.”

  Lees meer
 • Published On: 30 maart 2024

  Fijne paasdagen

  Lees meer