Bert Impelmans is de nieuwe fractievoorzitter van Lokaal Belang, hij volgt Sjors Blomen op die op 16 mei werd geïnstalleerd als wethouder van gemeente Maasgouw. Bert was voorheen vicefractievoorzitter, die taak gaat nu naar Dennis Stratermans.

Bert (1961) woont in Heel en is in het dagelijks leven werkzaam bij Daelzicht binnen “gedragscomplex”, ook is hij voorzitter van de ondernemingsraad. Ook is hij actief in het Heelse verenigingsleven. Sinds 2018 is hij raadslid.

Dennis (1972) woont in Wessem en is in het dagelijks leven werkzaam bij de gemeente Echt-Susteren binnen het vastgoed, ook is hij parttime militair bij de Koninklijke Marine en uiteraard ook betrokken bij Wessemse verenigingen. In 2022 is hij verkozen voor zijn eerste termijn als raadslid.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 27 januari 2023

  Dinsdag 24 januari is Roy Maassen door de fractieleden van Lokaal Belang gekozen als nieuwe vicefractievoorzitter. Met het vertrek van Dennis Stratermans was deze rol vrijgekomen.

  Lees meer
 • Published On: 21 december 2022

  Dinsdagavond 20 december is Britt Corstjens-Stoks toegetreden tot de gemeenteraad van Maasgouw nadat Dennis Stratermans afscheid had genomen.

  Lees meer
 • Published On: 21 december 2022

  Dinsdagavond 20 december heeft de raad van Maasgouw afscheid genomen van ons raadslid Dennis Stratermans.

  Lees meer