Dennis Stratermans

Dinsdagavond 20 december heeft de raad van Maasgouw afscheid genomen van ons raadslid Dennis Stratermans. In verband met een nieuwe baan en emigratie naar Sint Eustatius, kwam er helaas een vroeg einde aan een beloftevolle periode met Dennis als raadslid en vicefractievoorzitter van Lokaal Belang.

In de afgelopen jaren heeft de raad van Maasgouw Dennis leren kennen als commissielid en raadslid. Een kundige professional met een scherpe blik, een standvastig debater die zich niet van de wijs laat brengen maar ook een prettige collega die gewoon het beste wil voor zijn omgeving en de inwoners van Maasgouw.

In het Caraïbisch deel van Nederland gaat Dennis zich ook inzetten voor de lokale gemeenschap door het beheer van vastgoed van de Nederlandse Staat op zich te nemen. Een geweldige aanwinst voor de eilanden maar een groot gemis voor Lokaal Belang, Maasgouw en de kern Wessem.

Lokaal Belang wenst Dennis en Kelly heel veel succes en geluk met deze stap en we houden met veel belangstelling in de gaten hoe het ze vergaat.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 29 mei 2024

  Vanavond is Rob Cretskens tijdens de raadsvergadering benoemd als wethouder namens Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 29 mei 2024

  Dinsdagavond, 28 mei, is Mat Corsten benoemd als commissielid voor Lokaal Belang. Mat is met zijn partner en twee kinderen woonachtig in Heel.

  Lees meer
 • Published On: 17 mei 2024

  Tijdens zijn afscheid als wethouder van de gemeente Maasgouw, op donderdag 16 mei, is Math Wilms benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

  Lees meer