Dennis Stratermans

Dinsdagavond 20 december heeft de raad van Maasgouw afscheid genomen van ons raadslid Dennis Stratermans. In verband met een nieuwe baan en emigratie naar Sint Eustatius, kwam er helaas een vroeg einde aan een beloftevolle periode met Dennis als raadslid en vicefractievoorzitter van Lokaal Belang.

In de afgelopen jaren heeft de raad van Maasgouw Dennis leren kennen als commissielid en raadslid. Een kundige professional met een scherpe blik, een standvastig debater die zich niet van de wijs laat brengen maar ook een prettige collega die gewoon het beste wil voor zijn omgeving en de inwoners van Maasgouw.

In het Caraïbisch deel van Nederland gaat Dennis zich ook inzetten voor de lokale gemeenschap door het beheer van vastgoed van de Nederlandse Staat op zich te nemen. Een geweldige aanwinst voor de eilanden maar een groot gemis voor Lokaal Belang, Maasgouw en de kern Wessem.

Lokaal Belang wenst Dennis en Kelly heel veel succes en geluk met deze stap en we houden met veel belangstelling in de gaten hoe het ze vergaat.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 27 juli 2023

  Coalitie Maasgouw verder zonder VVD

  Lees meer
 • Published On: 11 april 2023

  Onlangs bracht de fractie van Lokaal Belang een werkbezoek aan de stichting kledingbank Limburg.

  Lees meer
 • Published On: 2 april 2023

  Woensdag 29 maart is Erik Vrinzen tijdens de algemene ledenvergadering gekozen tot nieuwe penningmeester van Lokaal Belang.

  Lees meer