Dennis Stratermans

Woonplaats: Wessem

Dennis Stratermans

Dennis Stratermans, Getrouwd met Kelly, drie kinderen. In 1972 geboren in het ziekenhuis te Roermond en na 8 jaar verhuisd van Thorn naar de “stad” Wessem. Van 1990 tot en met 1995 actief dienend bij de mijnendienst van de Koninklijke Marine als elektromonteur.

Na het volgen van diverse opleidingen zoals middle management en servicetechnicus klimaatinstallaties ben ik uiteindelijkaan de slag gegaan als coördinator Technische Dienst bij de beroemde revalidatiekliniek Adelante Ook hier heb ik weer gezien en ervaren hoe belangrijk het is om voor mensen, welke minder goed en snel ter been zijn of mentaal minder sterk, iets te kunnen betekenen.

Via internet kreeg ik hernieuwd contact met mijn jeugdliefde, omdat deze in Roosendaal woonde ben ik toen verhuisd naar Roosendaal en heb daar twee jaar voor een grote zorginstelling gewerkt als vastgoed beheerder/aanspreekpunt voor de huismeesters. Omdat zij oorspronkelijk van Maasbracht is, was de keuze om na twee jaar terug te verhuizen naar Wessem niet meer dan logisch. Al snel vond ik een baan als vastgoedbeheerder bij de gemeente Roermond waar ik nog steeds met veel plezier werk. Naast mijn reguliere werk ben ik parttime militair bij de Koninklijke Marine.

Als marineman wil je altijd hulp geven in moeilijke en zware tijden en ondersteun ik het korpsmariniers of de vloot waar dan ook ter wereld dit wordt ingezet.

Zo wijd de wereld strekt is het motto van het korps mariniers en dit heeft mij de afgelopen jaren al op vele plaatsen gebracht. (Noorwegen, Suriname, Aruba, Curaçao en natuurlijk diverse inzetten in Nederland).

Enkele zaken die deze verschillende inzetten gemeenschappelijk hebben is dat het altijd fijn is om weer thuis te komen en steeds weer met de bevestiging dat wij het in Nederland en zeker in Maasgouw niet slecht hoeven te hebben.

Naast de reguliere zaken die in een raad voorbijkomen, wil ik mij graag inzetten voor de directe leefomgeving en integraliteit tussen ouderen en jongeren zodat jongeren kunnen leren van ouderen en ouderen kunnen genieten van de jongeren.

Samen ergens voor staan en er iets van maken met verbondenheid, samenwerking en toewijding.

Ik hoop dit voor u in de komende raadsperiode te mogen realiseren en daarom vraag ik u stem in deze.

Verder:

  • Lid van Lokaal Belang en tevens Commissielid.
  • Voorzitter van de stichting Wessummerbeers
  • Vrijwillige dijkwacht bij het waterschap
  • Lid van de medezeggenschapscommissie van de Koninklijke Marine Reserve
  • Coördinator werving zuid Nederland Koninklijke Marine Reserve
  • Bezoek graag livemuziek, van kleinere concerten tot kleinere festivals.
  • En groot fan van stedentrips om daar de lokale cultuur op te snuiven
  • Organiseren van pub en muziekkwissen.

“wat is de zin van het leven, als je geen nobele doelen nastreeft om van deze aanmodderende wereld een beter te maken voor diegene die er zullen leven en wonen nadat wij er niet meer zijn?”

(Winston Churchill)