Gerrit Vervoort

Op woensdag 1 juni 2022 is Gerrit Vervoort in afwezigheid unaniem gekozen tot lid van het bestuur van Lokaal Belang.

Gerrit was 12 jaar lang raadslid waarvan 6,5 jaar fractievoorzitter namens Lokaal Belang. Hij deed voor de verkiezingen van 2022 bewust een stapje terug en stelde zich niet meer kandidaat voor de raad. Nu keert hij terug in een rol waarbij hij achter de schermen kan blijven helpen om Lokaal Belang de mooiste partij van Maasgouw te laten blijven. Zijn ervaring en kennis kan hiervoor uitstekend gebruikt worden.

Er was een plaats vrijgekomen vanwege het uittreden van Bert Impelmans uit het bestuur. Sinds 2022 kiest Lokaal Belang ervoor om raadslidmaatschap en een bestuursfunctie niet langer te combineren.

 

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 10 november 2022

  Fractievoorzitter Bert Impelmans leest de Algemene Beschouwingen en dient enkele moties en amendementen in namens Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 13 juli 2022

  Lokaal Belang heeft dinsdagavond 12 juli tegen de komst van een natuurbegraafplaats in Ohé en Laak gestemd. Het principeverzoek is verworpen.

  Lees meer
 • Published On: 13 juli 2022

  Lokaal Belang heeft dinsdagavond 12 juli tegen de komst van 50 extra camperplaatsen in Ohé en Laak gestemd. Het principeverzoek is verworpen.

  Lees meer