Overlijden Ger Reijners

Afgelopen woensdag, 11 augustus 2021, is Ger Reijners komen te overlijden.

Ger heeft zich gedurende 44 jaar onafgebroken ingezet als volksvertegenwoordiger. Van 1974 tot 1991 als raadslid van de voormalige gemeente Linne (waarvan 12 jaar als wethouder). Van 1991 t/m 2006 als raadslid van de voormalige gemeente Maasbracht en sinds de herindeling in januari 2007 was hij raadslid van de gemeente Maasgouw namens Lokaal Belang tot de verkiezingen van 2018. Als nestor van de fractie Lokaal Belang, beheerst en met een ongelooflijke schat aan ervaring en kennis, gold hij als steunpilaar voor niet alleen LB, maar de gehele raad. Zijn gezondheid noodzaakte hem te stoppen met het gemeentewerk waar hij zo ontzettend van hield.

Vanwege zijn inzet in de gemeentepolitiek en de maatschappelijke betrokkenheid bij diverse instanties in de kern Linne kreeg Ger in 2018 nog de Maasgouw Sculptuur uitgereikt door burgemeester Strous. De zaal was afgeladen vol.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 12 april 2024

  Tijdens de ledenvergadering van woensdag 10 april werd commissielid Maarten Aalders uit Linne gekozen tot nieuw bestuurslid van Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 8 april 2024

  “Lokaal Belang zie ik als solide partij met gedegen standpunten en respectvol optreden. Ook de positieve insteek spreekt mij enorm aan. Samen gaan we verder bouwen aan Maasgouw.”

  Lees meer
 • Published On: 30 maart 2024

  Fijne paasdagen

  Lees meer