Math Wilms

Wethouder Math Wilms kondigt afscheid aan.

Dinsdag 23 januari heeft wethouder Math Wilms aangegeven tussentijds zijn wethoudersfunctie te willen beëindigen.

Wethouder Wilms: ‘eind vorig jaar heb ik de mooie mijlpaal van pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Dit heeft mij aan het denken gezet over mijn toekomstige ambities. Met als belangrijkste wens meer tijd vrij te maken voor mijn privéleven; met op de eerste plaats meer tijd voor mijn kinderen en 3 kleinzoontjes!!” Conclusie is dan ook dat ik deze raadsperiode niet als wethouder wens af te maken. Hiermee komt er binnenkort een einde aan een periode van 26 jaar waarin ik afwisselend raadslid en wethouder was. Een hele boeiende leerzame en inspirerende periode! Een periode waarin ik heel veel mensen persoonlijk heb mogen ontmoeten. Ik kijk daar met veel plezier en dankbaarheid op terug.’

Math Wilms werd in 2014 wethouder namens Lokaal Belang en was verantwoordelijk voor diverse portefeuilles o.a. financiën, volkshuisvesting en sociaal domein. Zijn politieke loopbaan begon in 1998 als raadslid bij de voormalige gemeente Maasbracht.

Lokaal Belang zal op zoek gaan naar een opvolger, tot zijn of haar benoeming door de gemeenteraad, zal Math Wilms in functie blijven.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 29 mei 2024

  Vanavond is Rob Cretskens tijdens de raadsvergadering benoemd als wethouder namens Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 29 mei 2024

  Dinsdagavond, 28 mei, is Mat Corsten benoemd als commissielid voor Lokaal Belang. Mat is met zijn partner en twee kinderen woonachtig in Heel.

  Lees meer
 • Published On: 17 mei 2024

  Tijdens zijn afscheid als wethouder van de gemeente Maasgouw, op donderdag 16 mei, is Math Wilms benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

  Lees meer