Math Wilms

Wethouder Math Wilms kondigt afscheid aan.

Dinsdag 23 januari heeft wethouder Math Wilms aangegeven tussentijds zijn wethoudersfunctie te willen beëindigen.

Wethouder Wilms: ‘eind vorig jaar heb ik de mooie mijlpaal van pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Dit heeft mij aan het denken gezet over mijn toekomstige ambities. Met als belangrijkste wens meer tijd vrij te maken voor mijn privéleven; met op de eerste plaats meer tijd voor mijn kinderen en 3 kleinzoontjes!!” Conclusie is dan ook dat ik deze raadsperiode niet als wethouder wens af te maken. Hiermee komt er binnenkort een einde aan een periode van 26 jaar waarin ik afwisselend raadslid en wethouder was. Een hele boeiende leerzame en inspirerende periode! Een periode waarin ik heel veel mensen persoonlijk heb mogen ontmoeten. Ik kijk daar met veel plezier en dankbaarheid op terug.’

Math Wilms werd in 2014 wethouder namens Lokaal Belang en was verantwoordelijk voor diverse portefeuilles o.a. financiën, volkshuisvesting en sociaal domein. Zijn politieke loopbaan begon in 1998 als raadslid bij de voormalige gemeente Maasbracht.

Lokaal Belang zal op zoek gaan naar een opvolger, tot zijn of haar benoeming door de gemeenteraad, zal Math Wilms in functie blijven.

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 21 februari 2024
  Lees meer
 • Published On: 27 juli 2023

  Coalitie Maasgouw verder zonder VVD

  Lees meer
 • Published On: 11 april 2023

  Onlangs bracht de fractie van Lokaal Belang een werkbezoek aan de stichting kledingbank Limburg.

  Lees meer