Dinsdag 31 mei zijn 4 leden van Lokaal Belang toegetreden tot de commissie. Gezamenlijk zullen zij de fractie ondersteunen in het kritisch doorlezen van raadstukken en het bevragen van de portefeuillehouders, bovendien vormen ook zij een aanspreekpunt voor de inwoners van Maasgouw .
Met 2 wethouders, 8 fractieleden en 4 commissieleden is het team van Lokaal Belang voor 2022-2026 nu gevormd.

De 4 commissieleden:

Maarten Aalders, Maarten is 36 jaar en woont in Linne. Hij is leraar Natuurkunde/Scheikunde in het MBO. Voor Maarten wordt dit zijn eerste periode als Commissielid.

Bart van den Berg, Bart is 24 jaar en woont in Beegden. Hij studeert Toegepaste Natuurkunde aan de TU Eindhoven. Voor Bart wordt dit zijn eerste periode als Commissielid.

Britt Corstjens-Stoks, Britt is 29 jaar en woont in Thorn. Ze werkt als beleidsmedewerker sociaal domein bij de gemeente Stein. Voor Britt wordt dit haar eerste periode als Commissielid.

Sonja Drenth, Sonja is 53 en woont in Wessem. Ze is docent Zorg en Welzijn / decaan op het VMBO. Voor Sonja wordt dit haar 2e periode als Commissielid

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 12 april 2024

  Tijdens de ledenvergadering van woensdag 10 april werd commissielid Maarten Aalders uit Linne gekozen tot nieuw bestuurslid van Lokaal Belang.

  Lees meer
 • Published On: 8 april 2024

  “Lokaal Belang zie ik als solide partij met gedegen standpunten en respectvol optreden. Ook de positieve insteek spreekt mij enorm aan. Samen gaan we verder bouwen aan Maasgouw.”

  Lees meer
 • Published On: 30 maart 2024

  Fijne paasdagen

  Lees meer