Dinsdag 31 mei zijn 4 leden van Lokaal Belang toegetreden tot de commissie. Gezamenlijk zullen zij de fractie ondersteunen in het kritisch doorlezen van raadstukken en het bevragen van de portefeuillehouders, bovendien vormen ook zij een aanspreekpunt voor de inwoners van Maasgouw .
Met 2 wethouders, 8 fractieleden en 4 commissieleden is het team van Lokaal Belang voor 2022-2026 nu gevormd.

De 4 commissieleden:

Maarten Aalders, Maarten is 36 jaar en woont in Linne. Hij is leraar Natuurkunde/Scheikunde in het MBO. Voor Maarten wordt dit zijn eerste periode als Commissielid.

Bart van den Berg, Bart is 24 jaar en woont in Beegden. Hij studeert Toegepaste Natuurkunde aan de TU Eindhoven. Voor Bart wordt dit zijn eerste periode als Commissielid.

Britt Corstjens-Stoks, Britt is 29 jaar en woont in Thorn. Ze werkt als beleidsmedewerker sociaal domein bij de gemeente Stein. Voor Britt wordt dit haar eerste periode als Commissielid.

Sonja Drenth, Sonja is 53 en woont in Wessem. Ze is docent Zorg en Welzijn / decaan op het VMBO. Voor Sonja wordt dit haar 2e periode als Commissielid

Lees verder

Gerelateerde berichten

 • Published On: 27 januari 2023

  Dinsdag 24 januari is Roy Maassen door de fractieleden van Lokaal Belang gekozen als nieuwe vicefractievoorzitter. Met het vertrek van Dennis Stratermans was deze rol vrijgekomen.

  Lees meer
 • Published On: 21 december 2022

  Dinsdagavond 20 december is Britt Corstjens-Stoks toegetreden tot de gemeenteraad van Maasgouw nadat Dennis Stratermans afscheid had genomen.

  Lees meer
 • Published On: 21 december 2022

  Dinsdagavond 20 december heeft de raad van Maasgouw afscheid genomen van ons raadslid Dennis Stratermans.

  Lees meer